За нас

За нас

The Watch Club Skopje е нов продажен салон за часовници и накит во Македонија, кој нуди постоечки и нови брендови за часовници и накит на потрошувачите низ цела Македонија.


The Watch Club Skopje е компанија основана во Скопје во 2019година од млад претприемач, кој поддржан од семејниот бизнис, во соработка со млади ентузијасти, го отвора својот прв продажен салон на плоштад Македонија бр.5 во центарот на главниот град.
Во истиот покрај веќе постоечките брендови, носи и нови, модерни и актуелни брендови за часовници и накит и на тој начин прави освежување на пазарот и отворање на нови можности за купувачите, љубители на модните додатоци.


The Watch Club Skopje континуирано нуди нови, актуелни, модерни брендови за часовници и накит на своите клиенти, по пристојни цени.


Во првиот продажен салон на The Watch Club Skopje може да се најдат следните брендови за часовници:

- Hugo Boss
- CLUSE
- Citizen
- Olivia Burton
- Michael Kors
- Emporio Armani
- VOGUE
- Daniel Klein
- Esprit
- Casio
- US Polo Assn
- Polo Santa Barbara
- Obaku
- Elixa
- Lacoste

и накит од брендовите:
- VOGUE
- US Polo
- Lotus
- Elixa
- Daniel Klein

Loading...