Правила за купување и враќање на производите

  Веб-продавницата watchclub.mk работи исклучиво за Вас и за доставување на вистинскиот производ директно до Вашиот дом. Сите цени во веб-продавницата watchclub.mk се конечни на денот на нарачката и во нив веќе е вклучен ДДВ. Сите цени се изразени во денари. Производот ќе го платите при комплетирањето на нарачката со дебитна или кредитна картичка.

  Асортиманот на производи во веб-продавницата watchclub.mk се: Часовници и накит од повеќе брендови. За Ваш полесен избор веб-продавницата watchclub.mk во континуитет ќе го зголемува асортиманот со нови брендови и зголемен број на производи од секој бренд.

  Нарачаните производи што во моментот се на залиха ќе се трудиме да Ви бидат испорачани во период од 48 часа, во зависност од доставувачот, на домашна адреса која мора прецизно да ја наведете во Вашиот профил. За секоја грешка во адресата која е назначена на Вашиот профил, веб-продавницата watchclub.mk не сноси одговорност, а во случај на настанување на трошоци истите ќе паднат на Ваш товар. Трошоците за испорака се на наш товар. По комплетирањето на нарачката, добивате и e-mail порака за потврда, која ќе ги содржи деталите од нарачката.

  * За нарачаните часовници за време на празници и викенд, доставата ќе биде направена според политиката на доставувачот, која може да надмине 48 часа од потврдата за успешна нарачка.

  Достава во Скопје

  Правило на врата

  Политиката за враќање на производите, дозволува секој од купувачите да го провери купениот производ во моментот на испораката, а во случај на доставен оштетен производ или испораката направена на производ кој не е нарачан, купувачот го враќа производот во кесичката која оди заедно со доставениот производ преку истиот доставувач. Секоја подоцнежна реламација за оштетување или погрешна испорака по вина на веб-продавницата watchclub.mk нема да биде прифатена.

  Правилата се од ден 18 декември 2019 година. Го задржуваме правото за измени на овие правила и се обврзуваме да Ве известиме за истите.

  Тел: 00 389 70 341 609

  E-mail: [email protected]